ΠΑΜE-//-Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών
Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ-//-ΠΑΜΕ υγείας πρόνοιας, παράρτημα
ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών γρ.Β.Αττικής-//-Συνδικάτο ΟΤΑ, παράρτημα
Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών-//-Π.Α.Σ.ΕΒΕ
Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας, επιτροπή Β.Π.

Συμβολική κατάληψη των εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου

Αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους από την Λαϊκή Επιτροπή

Μαζικό και δυναμικό συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Αθήνα για την Κοινωνική Ασφάλιση

Πάρτε πίσω το νόμο-λαιμητόμο! Κοινωνική Ασφάλιση για όλους αποκλειστικά δημόσια και υποχρεωτική!

ΠΑΜΕ Συμβολική κατάληψη του ΟΓΑ στην Πατησίων

Αλληλεγγύη στην αγωνιζόμενη φτωχομεσαία αγροτιά (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Ταξική επιλογή

«Ταξικά μεροληπτική» υπέρ των αδυνάτων χαρακτηρίζει η κυβέρνηση τη μεταρρύθμιση που προωθεί στο Ασφαλιστικό και είναι πραγματικά να γελάνε και οι πέτρες.

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Δραστικό "κούρεμα" δανείου κατά 70%!

Δραστικό "κούρεμα" των δανειακών υποχρεώσεων δύο μισθωτών που είδαν τα εισοδήματά τους να μειώνονται σημαντικά τα τελευταία χρόνια, αποφάσισε το Ειρηνοδικείο Χανίων προσφέροντας τους μία μεγάλη "οικονομική ανάσα".

Στην πρώτη περίπτωση το "κούρεμα" του χρέους έφθασε το 70% για έναν μισθωτό, οι απολαβές του οποίου δεν ξεπερνούσαν τα 795 ευρώ το μήνα. Η συνολική οφειλή του ανερχόταν σε 162.648 ευρώ. Από το συνολικό ποσό το οποίο καλούνταν να καταβάλει διεγράφησαν 114.648 ευρώ, αφήνοντας ένα υπόλοιπο της τάξης των 48.000 ευρώ, το οποίο καλείται να αποπληρώσει σε βάθος 20 χρόνων, σε μηνιαίες δόσεις των 200 ευρώ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα το ίδιο Ειρηνοδικείο εξέδωσε αντίστοιχη προσωρινή εντολή δικαιώνοντας τρίτεκνο δημόσιο υπάλληλο με συνολικές οφειλές 165.380 ευρώ, προερχόμενες από στεγαστικό δάνειο, και απολαβές που δεν ξεπερνούν τα 1.030 ευρώ μηνιαίως.

Μάλιστα στην περίπτωση αυτή το Ειρηνοδικείο διέταξε την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων εναντίον του δανειολήπτη αλλά και την προστασία της κινητής και ακίνητης περιουσίας του έως την τελική διευθέτηση της υπόθεσης.